Nieuwsbrief april

April doet wat hij wil !!

Per 1 april hebben we afscheid genomen van twee noeste vrijwilligers, Yvonne van Dijk en Jacques v.d. Voort. Jarenlang hebben zij zich ingezet voor de Dierenhoeve. Een bedankje is ook hier zeker op z’n plaats. Het bestuur heeft hen eerder een kleine attentie bezorgd. Aan het eind van de maand nemen we afscheid van Floortje. Ze heeft te kennen gegevens elders te gaan werken. Ze blijft nog wel even de vertrouwde achterban voor Erika, Bianca en Joke. Ze komt ook nog naar schaapscheerdersfeest in juni en kunnen mensen haar nog de hand schudden. Op verzoek van Floortje houden we het ‘klein’.

Druk op onderstaande link om de volledige nieuwsbrief te openen!

Dierenhoeve nieuwsbrief april

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.