Persbericht expositie Dierenhoeve

Dierenhoeve maakt kunst!

Met ingang van 1 maart exposeert zorg- kinderboerderij de Dierenhoeve bij bibliotheek Noordwijkerhout.

De kunst wordt gemaakt van veren  die op natuurlijke wijze door de prachtige vogels op de Dierenhoeve worden afgeworpen. De veren staan voor het leven, de kracht en de vrijheid van deze prachtige wezens. Ook  is er een vitrine waar we, om de lente te vieren, een collectie eieren tentoon stellen.

Met de lente in aantocht is goed te zien hoe vogels elkaar het hof maken. Na de rui kunnen ze met hun mooiste verenkleed de meest imposante paringsdans te laten zien. Eieren worden weer gelegd en de variatie is enorm. Zo weegt het kleinste eitje maar een paar gram en de grootste wel  550gram.

Kom genieten bij Zorg- kinderboerderij De Dierenhoeve. Lekker spelen voor de kleintjes, de dieren voeren en (h)eerlijk eten en drinken op het zonnige terras van ons gezellige koffiehuis!

Bezoekadres:    Zorg- kinderboerderij De Dierenhoeve
Langevelderweg 27
2211AB Noordwijkerhout
www.dierenhoeve.nl

Zou u deze kunst graag iedere dag aan uw eigen muur willen bewonderen? Of wilt u meer informatie over grotere oplages? Neemt u dan contact op via e-mail (info@dierenhoeve.nl) of bekijk de contactinformatie in de bibliotheek.