Geit Jochem dolblij met de Dierentaxi! 

Geit Jochem dolblij met de Dierentaxi! 

Vandaag, zaterdag 25 mei, was het zover: een grote witte bus, geit Jochem en dolblije gezichten. De Dierenhoeve heeft vanaf nu haar eigen Dierentaxi! ‘’De Dierentaxi maakt het mogelijk om mensen die niet in staat zijn bij ons langs te komen, toch te laten knuffelen met bijvoorbeeld geit Jochem’’, aldus voorzitter Astrid Warmerdam. ‘’Een prachtig initiatief wat mede mogelijk is gemaakt door vele gulle gevers’’.

Al enige tijd bezoeken de medewerkers van de Dierenhoeve zorginstellingen in de buurt voor een knuffelsessie met de dieren. Het aaien en knuffelen van de dieren heeft kalmerende en positieve effecten op de bewoners. Om de reis voor de dieren zo comfortabel mogelijk te maken was er een vervoermiddel nodig. Hier heeft de Dierenhoeve een inzamelingsactie voor gehouden en met succes!

Vele gulle gevers wilden hun steentje bijdrage aan dit prachtige project. Stichting Kringloop Voorhout, Fleur de Dag, Rensieflex, Garage Duivenvoorde en Heemskerk Straatreinigen maakte de Dierentaxi samen mogelijk. Uiteindelijk heeft de donatie van Fonds1818 gezorgd dat de Dierentaxi zo snel de weg op kan.

Benieuwd naar geit Jochem of de Dierentaxi? Kom ze morgen bewonderen tijdens het Schapenscheerfeest! Het is ook mogelijk om een donatie te doen om de dierentaxi rijdende te houden!

Voor verdere informatie bezoek de Website of Facebook van De Dierenhoeve