Groepen & Feesten

Op deze pagina vindt u informatie en tarieven van diverse groepsactiviteiten op de Dierenhoeve. Onze activiteiten lopen uiteen van rondleidingen voor kinderen en kinderfeestjes tot en met teambuilding voor organisaties. Spreekt een van deze activiteiten uw aan? Neem dan contact met ons op!

SCHOLEN, KINDERDAGVERBLIJVEN, BSO’s

Zorg- en Kinderboerderij de Dierenhoeve wordt regelmatig bezocht door de kinderdagverblijven en basisscholen uit de regio. Dit gebeurt op afspraak. Zowel wij als de kinderen vinden zo’n bezoek zeer gezellig. Daarnaast bieden wij de kinderen altijd voldoende gelegenheid vragen over de dieren en de boerderij te stellen.

Er is de mogelijkheid om tijdens een groepsbezoek de kinderen zelf het ontbijt klaar te laten maken voor de geiten. De kinderen bekijken samen het voer dat beschikbaar is voor de dieren en bespreken wat het allemaal is.

Binnenkort is het mogelijk om lespakketten bij ons te huren. Hierin zitten leuke opdrachten met een duidelijke omschrijving voor de leerkrachten/ouders, zodat zij deze samen met de kinderen zelfstandig kunnen uitvoeren. Voor beschikbaarheid en prijzen; neem contact met ons op.

Kosten excursies en activiteiten voor kinderen tot ongeveer 12 jaar (BSO)
Rondleiding + limonade
  • Basisbedrag €50.- en dan €2.50 per kind met een startbedrag van €25.-
Rondleiding + activiteit + limonade
  • Basisbedrag €100,- en dan €2.50 per kind met startbedrag van €25,-
Speciaal tarief voor scholen:
Rondleiding + limonade
  • €2,50 per kind,  met een minimum van 10 kinderen (startbedrag van €25,-)
Met extra geitenontbijt
  • €3,50 per kind, met een startbedrag van €35,-

Voor meer informatie omtrent het bezoek met een groep verzoeken wij u contact op te nemen met de boerderij.

(KINDER)FEESTJES

Feestjes op de Dierenhoeve: ze zijn een succes en de mond tot mondreclame doet z’n werk. In overleg kunt u een uniek (kinder)feestje door ons laten verzorgen. De kinderen kunnen zich buiten vermaken op het speelpleintje en tussen de dieren. En voor de volwassenen is er heerlijke versgemalen koffie met huisgemaakte taart. Let wel: wij zijn een zorgboerderij en schenken derhalve geen alcohol.

TEAMBUILDING

De Dierenhoeve is een mooie plek voor bedrijven om de collega’s samen iets te laten ondernemen, en tevens een zeer goed en positief doel om te steunen.
De Dierenhoeve is een zorg en kinderboerderij waar heel veel mensen, bijvoorbeeld via de ggz , een zinvolle dagbesteding vinden. Tevens heeft de boerderij een educatieve en recreatieve functie en wordt daarom bezocht door ouders en grootouders met (klein)kinderen, maar ook door scholen en kinderopvang uit de gehele Bollenstreek.
Om dit te kunnen faciliteren en de boerderij goed te kunnen onderhouden hebben wij veel handjes nodig en helaas ook geld.
Daarom, bieden wij aan; een mooie plek voor teambuilding met een keus uit diverse werkzaamheden van tuinwerk of dierenverzorging tot samen herstellen of bouwen.
Na noeste arbeid is het mogelijk de inwendige mens te versterken!
Wij verzorgen de catering, denk hierbij aan heerlijke soep zoals oma die maakte, diverse warme schotels en koffie met taart. Voor dit alles rekenen wij een minimaal bedrag van €25,- p.p.
Bij interesse kunt u contact met ons opnemen, u wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

In verband met veiligheid van onze vrijwilligers verzoeken wij u bij ons te pinnen!