Groepen & Feesten

SCHOLEN, KINDERDAGVERBLIJVEN, BSO’s

Zorg- en Kinderboerderij de Dierenhoeve wordt regelmatig bezocht door de kinderdagverblijven en basisscholen uit de regio. Dit gebeurt op afspraak. Zowel wij als de kinderen vinden zo’n bezoek zeer gezellig. Daarnaast bieden wij de kinderen altijd voldoende gelegenheid vragen over de dieren en de boerderij te stellen. Voor het bezoek vragen wij een bijdrage van € 1,50 per kind dit is inclusief een bekertje limonade.

Er is de mogelijkheid om tijdens een groepsbezoek de kinderen zelf het ontbijt klaar te laten maken voor de geiten. De kinderen bekijken samen het voer dat beschikbaar is voor de dieren en bespreken wat het allemaal is. Voor het geitenontbijt vragen wij een bijdrage van € 2,00 per kind zelf kleingemaakt eten voor onze dieren.

Binnenkort is het mogelijk om lespakketten bij ons te huren. Hierin zitten leuke opdrachten met een duidelijke omschrijving voor de leerkrachten/ouders zodat zij deze samen met de kinderen zelfstandig kunnen uitvoeren. Voor beschikbaarheid en prijzen, neem contact met ons op.

Voor meer informatie omtrent het bezoek met een groep verzoeken wij u contact op te nemen met de boerderij.

(KINDER)FEESTJES

Feestjes op de Dierenhoeve: ze zijn een succes en de mond tot mondreclame doet z’n werk. In overleg kunt u een uniek (kinder)feestje door ons laten verzorgen. De kinderen kunnen zich buiten vermaken op het speelpleintje en tussen de dieren. En voor de volwassenen is er heerlijke versgemalen koffie met huisgemaakte taart. Let wel: wij zijn een zorgboerderij en schenken derhalve geen alcohol.

In verband met veiligheid van onze vrijwilligers verzoeken wij u bij ons te pinnen!