De dierentaxi

Bezoek van DE DIERENTAXI aan Zorginstellingen

Sinds, zaterdag 25 mei, heeft de Dierenhoeve de beschikking over een grote witte bus, ook wel de Dierentaxi.  ‘’De Dierentaxi maakt het mogelijk om mensen die niet in staat zijn bij ons langs te komen, toch te laten knuffelen met bijvoorbeeld geit Jochem’’, aldus voorzitter Astrid Warmerdam. ‘’Een prachtig initiatief wat mede mogelijk is gemaakt door vele gulle gevers’’.

Al enige tijd bezoeken de medewerkers van de Dierenhoeve zorginstellingen in de buurt voor een knuffelsessie met de dieren. Het aaien en knuffelen van de dieren heeft kalmerende en positieve effecten op de bewoners. Om de reis voor de dieren zo comfortabel mogelijk te maken was er een vervoermiddel nodig. Hier heeft de Dierenhoeve een inzamelingsactie voor gehouden en met succes!

Vele gulle gevers wilden hun steentje bijdrage aan dit prachtige project. Stichting Kringloop Voorhout, Fleur de Dag, Rensieflex, Garage Duivenvoorde en Heemskerk Straatreinigen maakte de Dierentaxi samen mogelijk. Uiteindelijk heeft de donatie van Fonds1818 gezorgd dat de Dierentaxi zo snel de weg op kan. Interesse in een bezoek? Onderstaand staan de tarieven van de Dierentaxi.

Tarieven Dierentaxi
Een bezoek van De Dierentaxi, met twee begeleiders en onafhankelijk van het aantal en soort dieren.
  • €190,- incl BTW voor de eerste 2 uur
  • Voor ieder extra uur of gedeelte van een uur €95.-
  • Een km vergoeding van €0,75 per km