Mens en dier op
Zorg- en Kinderboerderij De Dierenhoeve
het uitje voor iedereen!

Over ons

De Dierenhoeve is de Zorg- en Kinderboerderij in Noordwijkerhout en dé plek waar je midden in de natuur kunt genieten van een avontuurlijk dagje uit. Door een ideale ligging in de buurt van Den Haag, Leiden, Haarlem en Amsterdam, is het gemakkelijk te bereiken. Bij de Dierenhoeve zijn allerlei verschillende dieren te vinden. Maak kennis met de dieren op de boerderij of geniet van de lekkernijen in Het Koffiehuis. Daarnaast biedt De Dierenhoeve ook een veilige werkvoorziening voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op deze prachtige locatie kun je zorgeloos genieten.

Kom je ook snel langs?

WIL JE EEN VAN ONZE DIEREN SPONSOREN?

Altijd al een huisdier gewild maar nooit de mogelijkheid gehad? Sponsor een dier! Met een kleine bijdrage kun je De Dierenhoeve en haar dieren al heel erg helpen. Welk dier wil jij graag sponsoren?

Hoe werkt het?
Natuurlijk moet je eerst een dier kiezen. Dat kan door een bezoekje te brengen aan De Dierenhoeve of bekijk ze hier! De dieren zijn altijd blij als je langskomt. De medewerkers helpen je graag een dier te kiezen.

SPONSOR EEN DIER

DE MENSEN ACHTER DE DIERENHOEVE

De boerderij vergt vakkundig opgeleid personeel. Wij voldoen aan alle wettelijke eisen om mens en dier een gezonde, veilige en educatieve werk- en recreatieplek te bieden.

VRIJWILLIGERS

Zoveel vrijwilligers op de Dierenhoeve; zoveel verschillende mensen met hun eigen kwaliteiten. Wie zijn ze? Met wie werken we samen?

Twee keer per maand wordt een vrijwilliger in de schijnwerper gezet.

Klik hier om nader kennis te maken.

DE DIERENTAXI

De Dierentaxi is een initiatief van Zorg- en Kinderboerderij De Dierenhoeve. Vele gulle gevers maakten het samen mogelijk om met de dieren op bezoek te gaan bij zorginstellingen in de buurt. Zo kunnen mensen die zelf niet in staat zijn om naar De Dierenhoeve te komen toch genieten van de dieren. Het aaien en knuffelen van dieren heeft bovendien kalmerende en positieve effecten op de bewoners. De dieren worden op een comfortabele manier vervoerd in een grote witte herkenbare bus, ook wel De Dierentaxi. Wil jij ook een knuffelsessie bij jouw zorginstelling? Dat kan! Neem contact met ons op.

Tarieven Dierentaxi
Een bezoek van De Dierentaxi, met twee begeleiders en onafhankelijk van het aantal en soort dieren.
● € 190,- incl BTW voor de eerste 2 uur
● Voor ieder extra uur of gedeelte van een uur € 95.-
● Een km vergoeding van € 0,75 per km Wil jij ook een knuffelsessie bij jouw zorginstelling? Dat kan! Neem contact met ons op!

neem contact op

Steun ons

Zonder hulp kan De Dierenhoeve niet bestaan. Je kunt ons op verschillende manieren helpen; fysiek als vrijwilliger of financieel als vriend of sponsor.

Wil jij De Dierenhoeve steunen? Bekijk hier de mogelijkheden!

CONTACT

Wil jij meer weten over De Dierenhoeve? Neem dan contact met ons op.

    De Dierenhoeve