Werk mee aan
Zorg- en Kinderboerderij De Dierenhoeve
het uitje voor iedereen!

Zorg en begeleiding

Naast dat De Dierenhoeve een plek biedt waar kinderen kennis kunnen maken met dieren, biedt zij ook dagbesteding en (opleidings)trajecten aan. Deze zijn gericht op toeleiding naar betaald werk. De Dierenhoeve werkt daarbij samen met Actor Consultancy en haar partner Bling begeleiding.

Klanten kunnen onder deskundige begeleiding helpen bij het voeren van de dieren of en schoonhouden van de dierenverblijven. Ook is het mogelijk te werken in de werkplaats, moestuin of bij het onderhouden van het erf.

Naast dagbesteding is het ook mogelijk nieuwe vaardigheden aan te leren en een goed arbeidsritme op te bouwen. Begeleiders en jobcoaches van Actor Consultancy bieden waar nodig ondersteuning en kunnen daarnaast ook helpen bij het vinden van passend werk of opleiding.

Op de boerderij bieden wij een veilige en vertrouwde leer- en werkomgeving. Begeleiding is gericht op samenwerking en persoonlijke ontwikkeling waarbij voor eenieder passend en uitdagend werk wordt aangeboden.

Heb je zin om mee te werken op De Dierenhoeve? Kijk dan voor meer informatie op de website van Actor Consultancy.

Bekijk hier de website van Actor Consultancy

“Maar qua werkplek is het hier zo mooi! Als je ‘s morgens vroeg komt … zoveel vogelgefluit, zo’n stille, fijne sfeer. En als je ziet wat dat met de cliënten doet: binnen zitten ze te vaak op elkaars lip en in elkaars spanningsveld, maar buiten kunnen ze elkaar ontlopen, er is ruimte… en dat geeft rust”

Begeleiding en training t/m 18 jaar

De Krachttuin verzorgt op het terrein van De Dierenhoeve begeleiding en training aan kinderen en jongeren t/m 18 jaar. Het doel daarvan is de kinderen en jongeren weer hun eigen, natuurlijke kracht te laten ervaren waardoor zij zich beter staande kunnen houden in de buitenwereld. De  therapeutische sessies op De Dierenhoeve brengen je in je eigen energie waardoor je meer lichaamsbewustzijn ervaart. Daarmee krijg je meer vertrouwen in jezelf en de wereld om je heen en wordt je weerbaarheid vergroot.

Stage lopen

Heb jij interesse in een stage op De Dierenhoeve, neem dan hier contact op.

Zorg en begeleiding vanaf 18 jaar

Naast dat De Dierenhoeve een plek biedt waar kinderen kennis kunnen maken met dieren, biedt zij ook dagbesteding en (opleidings-)trajecten aan gericht op toeleiding naar betaald werk. De Dierenhoeve werkt daarbij samen met Actor Consultancy en haar partner Bling begeleiding.

Op de boerderij bieden wij een veilige en vertrouwde leer- en werkomgeving. Begeleiding is gericht op samenwerking en persoonlijke ontwikkeling waarbij voor eenieder passend en uitdagend werk wordt aangeboden.

Heb je zin om mee te werken op De Dierenhoeve? Kijk dan voor meer informatie op de website van Actor Consultancy.

WIL JIJ MEER WETEN OVER

ONZE ZORG- EN BEGELEIDINGSTRAJECTEN?

STUUR ONS EEN E-MAIL

CONTACT

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor zorg en begeleiding op De Dierenhoeve? Neem dan contact met ons op.

    De Dierenhoeve